RGC

Sportvisexcursie

Vis op de mooiste plekjes in Noord-Värmland!

Is vissen één van je favoriete hobby’s, maar heb je geen tijd of zin om uit te zoeken wat de beste stekken zijn?

  • Weet je niet waar de beste plekken in de regio zijn, die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking?
  • Altijd al terug willen komen van vakantie met verhalen over de mooiste vangsten op de mooiste plekken?

Ga dan mee met ons en boek deze excursie op zoek naar de mooiste vis-hotspots!

Op basis van jouw wensen nemen we je mee naar de beste locaties voor het type vissen dat jij wilt.

Onze regio heeft het allemaal: grote meren waar enorme snoeken en baarzen de dienst uitmaken, een geweldig zuivere rivier waar vlagzalm en forel te vinden is, en de mooiste beschutte kleine meertjes waar de dikste zalmforellen in zwemmen. Het is alleen een kwestie van weten waar je moet zijn. Wil je liever op zoek naar forel in kleine stroompjes diep verborgen in het bos? Ook geen probleem!

“Wat is dat lekker… Op een ponton met alle ruimte rustig tuffend over een meer op zoek naar de volgende stek. Fantastisch uitzicht en een lekker zonnetje. Mooier kan een dagje vissen niet zijn!”

Daarom bieden wij deze excursie aan, waarin wij de mooie plekjes laten zien en precies die éne stek die je vakantie gaat maken. Als je zelf geen visspullen, aas en de nodige vergunningen hebt, kunnen wij je daar desgewenst mee helpen!

Spot-informatie: met de info die je ons geeft over jouw liefste manier van vissen, selecteren wij een aantal mooie visplekken waar we je mee naartoe nemen. We rijden naar deze plekken toe en wijzen ze aan op de kaart (de gps-coördinaten van de betreffende locaties krijg je na afloop mee). Na zo’n dag rondrijden heb je dan een goede en gerichte indruk van de beste mogelijkheden voor de rest van je vakantie. Natuurlijk kunnen we door de reisafstanden tussen de plekken maar een selectie aandoen van al het moois in de regio. Mocht dat niet genoeg zijn, kan je natuurlijk ook meerdere (niet noodzakelijk opvolgende) dagen afspreken. Neem daarvoor even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je écht iets speciaals? Laat ons je dan meenemen naar de beste 150 meter zalmvissen in Europa! In Forshaga kan je vissen op de mooiste zalm van Scandinavië, op het drukste door zalm bevolkte stukje van de Klarälven rivier. Door strikte handhaving en onderhoud van dit gebied is het mogelijk om hier zalmen te vangen van dik een meter groot (tot wel 1,20 meter)! Bij het zalmcentrum kan er een flinke 12-voets tweehandige vliegvishengel worden gehuurd, en wordt er ook een gids toegewezen om je veilig door de flinke stroomversnellingen te helpen waden. Let op: per dag zijn er maar maximaal 12 plaatsen beschikbaar op de verschillende delen van dit visgebied, dus wees ruim op tijd met reserveren. Natuurlijk kan je ook zelf contact opnemen met het zalmcentrum, maar gezien onze contacten is er via ons wel eens wat ‘meer’ mogelijk… Als je meer wilt weten over de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

“Na een hoop gehobbel over het bospad komen we bij de rivier aan. Een superplek die we zelf nooit gevonden hadden, laat staan dat we het pad hadden ingereden waar we nu zijn…”

De prijs voor deze visexcursie bedraagt SEK 3.400. Je bent dan alleen met je eigen gezelschap. Maximum aantal deelnemers: 6 personen.

Mocht je willen boeken of meer informatie willen, kan je mailen of bellen via+31 (0)6 11306861 of +46 (0)72 2214005.