RGC

Activiteiten

Exclusieve VIP Wildlife / Elandsafari

Ga mee met de leukste safari van midden Zweden! Rij alleen met jouw gezin of groep in een stoere 4×4 terreinwagen door de bossen van Norra Finnskoga, en kom oog in oog met de koning van het woud. De elanden die je gaat tegenkomen op deze trip zal je je nog lang blijven herinneren!

Tweedaagse VIP Berensafari

Hét hoogtepunt van je vakantie! Maak een volledig verzorgde tweedaagse trip naar een luxe spottershut, en bekijk échte wilde beren, veelvraten en nog veel meer wild van héél dichtbij… De dierentuin zal nooit meer hetzelfde zijn na dit fantastische avontuur!

Sportvisexcursie

Onze regio heeft het allemaal: grote meren waar enorme snoeken en baarzen de dienst uitmaken, een geweldig zuivere rivier waar vlagzalm en forel te vinden is, en de mooiste beschutte kleine meertjes waar de dikste zalmforellen in zwemmen. Wij nemen je mee naar deze onontgonnen gebieden die je zelf nooit zo snel zal vinden.

Noord-Värmland VIP Rondrit

Tijdens de rondrit door het noorden van Värmland kom je van alles tegen: van mooie meertjes tot oude begraafplaatsen midden in het bos, en van authentieke houthakkershutjes tot een uitzichttoren over één van de mooiste natuurgebieden. Met een beetje geluk komen we ook het nodige wild tegen die dag…

Kajakken

Geniet een dag volop van de natuur en rust op de prachtige rivier Klarälven of een van de vele Zweedse meren met onze kajaks in het noorden van Värmland.