Over ons

Rawhides’ Guiding Company is gevestigd in Sysslebäck / Höljes, in het noorden van de Zweedse provincie Värmland.

We zijn volop bezig met het ontwikkelen van activiteiten in de regio. Deze regio is bij uitstek geschikt voor bezigheden van allerlei soort, van actief tot rustgevend. De natuur is fantastisch, en het grote toerisme is hier nog niet doorgedrongen. In de omgeving zijn nog veel authentieke kleinschalige winkels te vinden, waar service en kwaliteit nog boven de kwantiteit staan. En deze kwalitatieve kleinschaligheid maakt dat we iedere vakantiewens kunnen vervullen. Neem dus gewoon even contact met ons op als je vragen hebt. We horen graag van je!


Als oprichter van Rawhides’ Guiding Company ben ik erg blij dat ik in de afgelopen tien jaar heel veel gasten heb morgen verwelkomen en dat ik heb mogen bijdragen aan hun vakantieherinneringen. Maar de komende tijd ga ik mij richten op mijn nieuwe restaurant in Sysslebäck, waar we in een knusse omgeving lekkere maaltijden gaan aanbieden voor het hele gezin. Dat betekende dat ik geen tijd meer kon besteden aan de activiteiten en aan de gasten, die alleen het beste verdienen.

Ik ben daarom erg blij dat Cees en Nelly vanuit hun locatie Spistorp in Höljes op nog geen 3 kilometer van de ‘oude’ locatie de activiteiten gaan voortzetten! Ik heb vanzelfsprekend al mijn kennis en kunde overgedragen om ervoor te zorgen dat de vertrouwde hoogstaande kwaliteit gewaarborgd blijft in de toekomst, en ik heb daarin het volste vertrouwen dat die kennis in goede handen is bij dit enthousiaste en energieke koppel!


Onze locatie voor de activiteiten is:

Spistorp 6

68065 Höljes, Zweden

Dat is ongeveer 21 km ten noorden van Sysslebäck, aan de 62.

Voor verdere contactinformatie, zie onze Contact-pagina.