Wildernis-overnachting


LET OP! In verband met persoonlijke ontwikkelingen zullen er geen activiteiten worden verzorgd voor de zomer van 2021!

Beleef een overnachting in de Zweedse natuur zoals die bedoeld is: lekker in je uppie!

Als je op zoek bent naar een speciaal avontuur, dan ben je hier op het juiste adres. Wat denk je van een dag inclusief overnachting op een hele bijzondere plaats aan de Klarälven rivier, ver weg van de rest van de wereld? En wat nu als dat ook nog eens een overnachting is in een speciale maar comfortabele tent, opgehangen tussen de bomen? Inclusief alle spulletjes om op je eigen kampvuur een goed avondmaal en lekker ontbijt te maken?Je wordt ’s morgens in onze terreinwagen naar een ongelofelijk mooie plek gebracht, waar je je ver van alles en iedereen waant. Buiten het ruisen van de rivier en het fluiten van de vogels hoor je helemaal niets. Als je aankomt, zie je daar de speciale boomtent hangen. Deze tent heeft een losse overtrek, en als deze niet nodig is, lig je in je tent te staren naar de hemel, door het muggengaas geheel veilig voor allerlei vervelende steekbeestjes….


Bij de vuurplaats ligt een stapel hout klaar voor de bereiding van een lekker maaltje, of gewoon zomaar voor de gezelligheid. Er is een grote box met genoeg eten om de avond en morgen door te komen. Maar die heb je natuurlijk niet nodig, want met je vishengel die er ligt stap je zo de rivier in om een paar lekkere forellen te vangen…Na een heerlijke dag aan het water klim je in je tent, waar een comfortabele slaapzak op je ligt te wachten. Het blijft spannend: krijg je vannacht nog bezoek van grazende elanden en hertjes, of blijft het rustig? Hoe dan ook, de frisse buitenlucht zorgt voor een heerlijke nachtrust. De volgende ochtend stook je het smeulende kampvuur weer op om een lekker eitje te bakken als ontbijt. Je pakt je spulletjes in en kijkt terug op een fantastisch avontuur.Als je weer wordt opgehaald en terug komt bij ons activiteitenterrein, kan je je als je wilt nog even douchen of opfrissen voordat je weer in je eigen auto stapt om van de rest van je vakantie te genieten. Zal je de luxe van je huisje of caravan meer gaan waarderen, of ga je de rust en het ultieme gevoel van buiten missen?

Natuurlijk is zo’n avontuur niet alleen voor volwassenen… Wat is er nu mooier dan als ouder samen met je kind een herinnering te maken die nog jarenlang bij zal blijven?


Even in het kort de wetenswaardigheden van dit pakket:


  • Overnachting in een ruime tent, die midden in het bos aan de Klarälven, ver weg van iedereen, tussen de bomen wordt opgehangen.
  • Je komt ’s ochtends (tijd wordt individueel afgesproken) aan bij ons huis / activiteitenbasis, van waar je met ons vervoer naar de plaats wordt gebracht. Je auto staat dus veilig bij ons op het terrein.
  • Op de overnachtingsplek is een vuurplaats en wordt er gezorgd dat er hout, water en een tentje met een portable toilet aanwezig zijn. Natuurlijk is er ook een pannenset en een gasbrandertje aanwezig mocht het vuurtje niet lukken of mogen.
  • De tent is ingericht met verlichting, slaapmatjes en ruime, comfortabele slaapzakken, die eventueel met zijn tweeën aaneen kunnen worden geritst.
  • Er wordt gezorgd voor alle ingrediënten voor een lekker avontuurlijk avondmaal, en ook alle spulletjes voor een goed ontbijt zijn inbegrepen
  • Bij de overnachting is ook materiaal inbegrepen om lekker te kunnen vissen in de Klarälven, zodat je je eigen vlagzalm of forel kan vangen voor je maaltijd ’s avonds. Vanzelfsprekend wordt ook de vergunning hiervoor geregeld.
  • De volgende ochtend word je weer opgehaald en naar ons huis teruggebracht. Indien nodig kan je daar nog gebruik maken van onze faciliteiten om je te wassen of douchen.
  • Vanzelfsprekend is er een ophaalservice en optimale ondersteuning in geval van een calamiteit.De kosten voor deze all-in avontuurlijke overnachting bedragen SEK. 2.495 (ong. 240 Euro). Maximaal twee volwassenen en één kind per overnachting.

Mocht je willen boeken of meer informatie willen, kan je mailen of bellen via +46 (0)70 566 2436 of +31 (0)6 2121 3346. Kijk voor beschikbare tijden op onze agenda om jouw overnachting te boeken! Tot snel!