Sportvis weekpakketLET OP! In verband met persoonlijke ontwikkelingen zullen er geen activiteiten worden verzorgd voor de zomer van 2021!

  • Wil je een weekje gaan vissen op forel en zalm, maar voel je er weinig voor om ‘Schotse’ prijzen te betalen?
  • Op zoek naar de mooie meertjes die alleen de ‘locals’ weten te vinden?
  • Wil je naast een mooie vangst ook een geweldige natuur beleven?Boek dan een weekarrangement en ga mee op visexcursie!

“Een mooi meer midden in de bossen, al een paar grote forellen in het net, een kampvuurtje en worstjes om te grillen, dit is pas vissen in Zweden!”Onze regio heeft de mooiste meertjes die nog niet zijn ontdekt door het grote toerisme. Dit garandeert een rust en ruimte die je niet snel ergens anders gaat vinden…

Of je nu fan bent van vliegvissen, graag gaat traileren op snoek of met de blinker op zalmforel wilt gaan, wij weten de uitgelezen stekken voor je favoriete activiteit! De beste plekjes op de Klarälven, de helderste rivier van Värmland, waar forel en vlagzalm je tegemoet komt springen. De rustigste meertjes midden in het bos, waar de snoek en baars heer en meester zijn. De grote stuwmeren, die elk jaar garant staan voor snoekvangsten van jongens van dik boven een meter…


In deze week kunnen we alles voor jou en je gezelschap verzorgen. Geen gedoe meer over welke vergunning je nodig hebt voor welk water, geen zorgen of de accommodatie goed is uitgerust, geen eindeloos rondrijden over onoverzichtelijke bospaadjes om dat ene meertje te vinden. We kunnen je zelfs brengen met onze eigen terreinwagen, als je er niets voor voelt om de vering van je eigen auto bloot te stellen aan de ruige boswegen.

We hebben alle connecties en middelen om jouw vistrip onvergetelijk te maken. Een dagje traileren op een motorboot? Een dagje relaxen op een ruim ponton? Het kan allemaal. En als je een dag geen zin hebt om te gaan vissen, dan kunnen we je vermaken met onze andere activiteiten, zoals een Bijl en Boog middag of een Elandsafari. Of we kunnen je tips geven om de mooiste bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.


Ook de accommodatie kunnen we voor jou en je gezelschap verzorgen. Mooie hotelkamers in een goed hotel / restaurant, of een luxe stuga / blokhut met alle voorzieningen kunnen voor je worden geboekt. Maar ook als je zelf je accommodatie hebt geregeld kunnen wij je nog steeds van dienst zijn met onze andere kennis en diensten.

Afhankelijk van je wensen kunnen we een weekprogramma inplannen dat je nog lang na de trip gaat heugen. We staan een hele week tot je beschikking en kunnen je op de mooiste plekken brengen.

In uitgave nummer 130 van het blad van de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers is een mooi artikel verschenen over onze vis-activiteiten. Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen, en krijg een indruk van hoe jouw vakantie eruit kan zien!

Vanzelfsprekend is de prijs voor zo’n fantastische week helemaal afhankelijk van jouw wensen. Hieronder volgt een voorbeeld voor een uitgebreide en geheel verzorgde visweek voor vier personen:

  • Aankomst op zondag bij het hotel met aansluitend diner. Er zijn zes overnachtingen op basis van volledig uitgeruste twee-persoons kamers en vol pension.
  • Vier heerlijke sportvisdagen, waarvan één dag lekker ontspannen op een ponton.
  • Een volledig verzorgde Bijl en Boog middag, inclusief een uitgebreide barbecue op ons eigen terrein.
  • Een avondvullende Exclusieve Elandsafari om al het wild tegen te komen dat we nog niet hebben gezien vanaf de waterkant.
  • Vertrek op zaterdagmorgen na een geweldige week vakantie aan het water.

De prijs per persoon voor dit uitgebreide arrangement bedraagt SEK 9.995,- per persoon (ongeveer EUR 990,-).

Als je deze vakantie kiest met verblijf in een ruime, goed uitgeruste stuga op basis van logies, dan is de prijs per persoon voor dit arrangement SEK 6.495,- (ongeveer EUR 625,-).

Mocht je meer willen weten, neem dan contact op via mail of bel via +46 (0)70 566 2436 of +31 (0)6 2121 3346. Klik hier om de beschikbaarheid voor jouw visweek te controleren. We weten zeker dat we je een mooi en goed geprijsd aanbod kunnen doen!


Mocht je toch liever zélf alles regelen, dan kunnen we je ook helpen! Accomodatie en eetgelegenheden zijn relatief eenvoudig te vinden, maar waar kan je nu het beste terecht voor de beste visstekken? Heb je kostbare tijd over in je visvakantie om al die meertjes en riviertjes af te rijden (die vaak slecht staan aangegeven), om dan maar weinig tijd over te houden om te vissen op dat éne plekje dat je aanspreekt? In onze webwinkel hebben we een aantal e-boeken voor je die deze zorgen helemaal wegnemen. In deze boeken beschrijven we de mooiste spots van de regio, onderverdeeld in een boek met de locaties rondom Sysslebäck, en een boek met locaties die wat verder liggen (maar nog steeds goed berijdbaar). Alles wordt daar helder in omschreven, inclusief een duidelijke routebeschrijving, dus je weet van tevoren precies wat je te wachten staat. Daardoor hoef je je alleen nog maar te concentreren op hoe je die dikke vissen binnen gaat halen! Als je de boeken tegelijk koopt, levert je dat nog eens extra voordeel op… Kijk snel in de webwinkel! (Het assortiment boeken wordt regelmatig aangevuld en ververst, dus als je niets wilt missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief…)