Motor weekpakket

LET OP! In verband met persoonlijke ontwikkelingen zullen er geen activiteiten worden verzorgd voor de zomer van 2021!

Beleef de mooie wegen en natuur in de wijde omgeving van noord Värmland!


 

 • Toe aan een weekje ontspannen motorrijden met je vrienden?
 • Zin om eens een andere kant op te gaan in plaats van de eeuwige Vogezen?
 • Je wilt geen tijd kwijt zijn aan alle organisatorische poespas om de trip heen?

Kom een weekje rondrijden in noord Värmland, over de mooiste wegen en door de mooiste natuur van midden Zweden!

Noord Värmland is een fantastisch mooie omgeving om in rond te toeren: de kronkelige bosweggetjes, de mooie meertjes, wat klimmen en dalen, de mooie watervallen en natuurlijk de rust en ontspannen sfeer.

“We rijden helemaal mee met de bochten die het meer maakt. Aan de ene kant het uitgestrekte meer, en aan de andere kant een paar boerderijen met een paar hertjes op de wei. Zon in de rug, en het Elvis-café in zicht als lunchplek. Groen, vergezichten en dikke Amerikaanse bakken: only in Sweden!”Kom met je vrienden op je eigen motor naar ons. Het plaatsje Sysslebäck, vanaf waar alle ritten starten, ligt op ongeveer 1.400 km van Utrecht. De rit er naartoe kan op verschillende manieren: óf je buffelt op de snelweg het hele stuk, óf je splitst de reis in twee delen, waarbij je eerst naar Kiel rijdt (dat kan dan natuurlijk ook over andere routes dan de snelweg), vanaf daar de nachtboot neemt naar Göteborg, en de volgende dag uitgerust verder gaat richting Sysslebäck.


Motorweek 2


Eenmaal in Sysslebäck aangekomen word je ondergebracht in een door Nederlanders gerund hotel, of in een gezellig knus huisje / stuga aan de Klarälven rivier. Dit is een perfecte uitvalsbasis voor de tochten.

Vanaf daar wordt elke dag een andere tocht gereden, die de mooie plekjes laat zien in de wijde omgeving. Met een gemiddelde route van ongeveer 350-400 kilometer per dag hebben we de mogelijkheid om een groot gebied te bestrijken, en zelfs een stuk in Noorwegen rond te toeren. De gevarieerdheid van de omgeving zal je versteld doen staan. Door elke dag een andere richting te kiezen krijg je in een notedop de variatie mee die Zweden als uitgestrekt land te bieden heeft!

Mocht het weer eens tegenzitten, of heb je geen zin om elke dag op de motor te zitten, dan hebben wij natuurlijk ook andere mogelijkheden om de dag of avond door te brengen. Denk dan bijvoorbeeld aan een elandsafari of een dagje stoeien met bijlwerpen en boogschieten. Zelfs een dagje vissen kan geregeld worden. Kijk daarvoor op de pagina’s met de activiteiten.


Boeken bij ons heeft de volgende voordelen:

 • We hebben alle benodigde kennis van de omgeving: je hoeft niet te gokken of de weg op de kaart goed begaanbaar is of een hobbelige gravelweg is, wij hebben de routes al gereden dat seizoen en weten precies welke weg goed berijdbaar is en welke niet…
 • We kunnen alles regelen van onderdak tot eten. Wil je een stuga of huisje in plaats van een hotel dan is dat natuurlijk ook te regelen.
 • We hebben beschikking tot een goed uitgeruste werkplaats. Mocht het nodig zijn, dan kunnen kleine reparaties daar worden opgelost zonder de vakantie te verpesten.
 • Mocht er panne zijn tijdens een trip, dan hebben we de beschikking over een motorambulance. De motor wordt dan naar onze werkplaats gebracht, en vanaf daar kan het vervolgtraject voor de reparatie worden bepaald.

Het weekarrangement is geschikt voor groepen tot acht motoren. Er kan gekozen worden voor accommodatie in een hotel of in een goed uitgeruste gezellige stuga (bungalow/huisje), en qua eten kan er gekozen worden voor alle bekende varianten.

De prijs is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen en de grootte van jouw gezelschap. Hieronder is een voorbeeld van het programma en de bijbehorende prijs voor een geheel verzorgde week met zes personen:

 • Aankomst op zondag bij het hotel met aansluitend diner. Er zijn zes overnachtingen op basis van volledig uitgeruste twee-persoons kamers en vol pension.
 • Vier motordagtochten in alle windrichtingen, zodat je alle mooie plekjes en routes van de omgeving te zien krijgt.
 • Een volledig verzorgde Bijl en Boog middag, inclusief een uitgebreide barbecue op ons eigen terrein.
 • Vertrek op zaterdagmorgen na een heerlijke vakantieweek.

De prijs per persoon bedraagt voor deze volledig verzorgde week SEK 8.195,- (ongeveer EUR 800,-).

Wil je deze fantastische motorrijweek op basis van logies in een ruime, goed uitgeruste 6-persoons stuga, dan bedraagt de prijs per persoon SEK 4.495,- (ongeveer EUR 425,-).


Wil je meer weten over de mogelijkheden en de beschikbaarheid, of wil je een specifiek voor jou gemaakt aanbod, neem dan snel contact met ons op, of bel via +46 (0)70 566 2436 of +31 (0)6 2121 3346. We zijn er van overtuigd dat we je een geweldig aanbod kunnen doen dat je niet kan afslaan!


Wil je liever op eigen houtje het avontuur in? In onze webwinkel bieden we downloadbare routes aan voor de meest gangbare navigatiesystemen, zodat je van niets en niemand afhankelijk bent. Momenteel hebben we een tweetal pakketten, waar in elk pakket voldoende routes zitten om geweldige dagtochten te maken. Het ene pakket is gericht op de routes over goed berijdbaar asfalt, en bij het andere pakket ligt de nadruk op de mooiste gravelwegen dwars door de bossen voor onze enduro-enthousiasten! Andere pakketten en producten zitten nog in de pen, dus houd de website regelmatig in de gaten. Mocht je deze pakketten niet willen missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, zodat je zéker op de hoogte blijft! Kijk snel in de webwinkel naar wat wij voor jou kunnen betekenen!