Motor dagtochtLET OP! In verband met persoonlijke ontwikkelingen zullen er geen activiteiten worden verzorgd voor de zomer van 2021!

Verken noord Värmland en haar mooiste wegen op de motor!

 

  • Verken je graag de omgeving met de motor, maar weet je de mooie plekjes niet?
  • Zijn de kaarten onduidelijk over de wegkwaliteit en het type weg?

Ga dan nu met ons mee en boek een dagtocht waar we je al het moois van de omgeving laten zien!

“Wauw! Wat een geweldige rit… De mooie slingerende weg dwars door het bos was heerlijk. Genoeg tempo om de bochten lekker te nemen, maar rustig genoeg om te genieten van het uitzicht. Dan moeten we ineens stoppen bij een brug… Blijkt de trein voorrang te hebben, en moeten we wachten tot we dezelfde brug over kunnen. Waar kom je dat nog tegen?”Het noorden van Värmland heeft het allemaal: mooie bossen, rustige meertjes en bovenal geweldige wegen om ontspannen te genieten van je omgeving. Maar op de kaarten wordt er geen onderscheid gemaakt tussen een mooie asfaltweg en een hobbelige gravelweg. Ook veranderen de wegcondities voortdurend gedurende het jaar; waar vorig jaar een fijn berijdbare weg was, is de weg nu compleet overhoop gehaald om de winterschade te repareren en andersom… Kortom: niet echt ideaal om op de bonnefooi een rondje te doen…

We hebben uitgebreide kennis over alle mooie plekjes en weggetjes in de omgeving. Vanaf de eerste zonnestralen rijden we al rond om alles weer te inventariseren, zodat we geen ongewenste verrassingen tegenkomen.


Met een dagtocht nemen we je op je eigen motor mee naar de mooiste plekken. We toeren rustig tussen de bossen door, genieten van de uitzichten en zoeken de ‘lekkere stuurweggetjes’ op. Onderweg stoppen we regelmatig om de innerlijke mens te verzorgen, en om wat te vertellen over de omgeving.


We bieden verschillende tochten met verschillende afstanden en hoogteverschillen. Zo garanderen we dat we je de ideale toertocht kunnen bieden die je vakantie echt helemaal áf maakt!

De tochten kunnen geboekt worden zowel individueel als met een groep van maximaal acht personen. Hiermee houden we het kleinschalig waardoor we lekker door kunnen rijden zonder te wachten, en met de mogelijkheid voor iedereen om hetzelfde te zien. Die elanden naast de weg blijven namelijk niet staan tot iedereen voorbij is…


De kosten voor een dagtocht zijn SEK 2.495,- (ong. 250 Euro), ongeacht de groepsgrootte. We accepteren slechts één boeking per tocht, dus je rijdt altijd met je eigen gezelschap. Je bent zelf verantwoordelijk voor je benzine en je eten onderweg. Indien gewenst kunnen we de dag afsluiten met een lekkere avondmaaltijd in één van de restaurantjes in Sysslebäck.

Mocht je willen boeken of meer informatie willen, kan je mailen of bellen via +46 (0)70 566 2436 of +31 (0)6 2121 3346. Kijk voor beschikbare tijden op onze agenda om jouw motor dagtocht te boeken!


Wil je liever op eigen houtje het avontuur in? In onze webwinkel bieden we downloadbare routes aan voor de meest gangbare navigatiesystemen, zodat je van niets en niemand afhankelijk bent. Momenteel hebben we een tweetal pakketten, waar in elk pakket voldoende routes zitten om geweldige dagtochten te maken. Het ene pakket is gericht op de routes over goed berijdbaar asfalt, en bij het andere pakket ligt de nadruk op de mooiste gravelwegen dwars door de bossen voor onze enduro-enthousiasten! Andere pakketten en producten zitten nog in de pen, dus houd de website regelmatig in de gaten. Mocht je deze pakketten niet willen missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, zodat je zéker op de hoogte blijft! Kijk snel in de webwinkel naar wat wij voor jou kunnen betekenen!