Blog

Onze webwinkel is online!

Zoals wel bekend is bij iedereen die onze website heeft bezocht, kunnen we sportvisexcursies en motortoertochten aanbieden die we zelfs helemaal op maat kunnen maken naar alle wensen van de gasten. Maarrr… we hebben onlangs ook gemerkt dat er veel mensen zijn die liever zelf op pad gaan, en niet zitten te wachten op dat ‘volledig verzorgde’.

 

Natuurlijk is dat ieders eigen keuze, en dat respecteren wij vanzelfsprekend. Maar we kunnen ons voorstellen dat ook deze mensen wel wat hulp kunnen gebruiken. Er gaat namelijk een enorme hoeveelheid tijd en moeite zitten in het uitzoeken van mooie visstekken of motorroutes. Daar komt nog eens bij dat een groot deel van die tijd niet plaats kan vinden in de voorbereidingsfase, maar dat deze besteed moet worden tijdens de vakantie zelf. En dat is toch zonde van je kostbare vakantietijd? En laten we het nog even niet hebben over de beperkte bronnen waar deze informatie kan worden vergaard, of over de wegomstandigheden die toch nét even anders waren dan er op de kaart of op Google Maps te zien was…

 

Om deze mensen toch goed op weg te helpen, hebben we een webwinkel geopend op onze site, waarin een aantal e-boeken te vinden zijn die precies die informatie bevatten die je nergens anders kunt vinden, en die we zelf in de loop der jaren uit eigen ervaringen hebben opgebouwd. Mooie selecties van geweldige sportvislocaties, goede routebeschrijvingen, praktische informatie, en downloadbare routes voor de meest gangbare navigatiesystemen… Kortom: alle informatie al voor je verzameld, terwijl het je zelf geen vakantietijd kost.

 

Momenteel is het aanbod nog iets beperkt, maar dat gaat in de komende dagen zeer snel veranderen. Wil je weten wat er al voor jou klaarstaat, kijk dan snel in de webwinkel. En wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten die er aan gaan komen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

 

We zijn erg benieuwd wat jullie van dit initiatief vinden! Laat als je wilt dan een reactie achter onder het knopje “Reacties” onder dit artikel. Alvast hartelijk dank, en tot snel!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zodra je je inschrijft hiervoor, krijg je van ons het handige e-book “10 Trips en Tips voor een onvergetelijke vakantie” kado! Deze gids staat vol met leuke uitjes en handige tips met betrekking tot apotheken, supermarkten en andere praktische dingetjes hier in de regio.

 

Met onze nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden over bijzondere aanbiedingen of nieuwtjes met betrekking tot onze activiteiten en de regio.

 

Klik hier of op het plaatje om je aan te melden!

 

10 Trips cover 3d

Rawhides’ is veilig…

 

Om de leesbaarheid en de vindbaarheid te garanderen in de nabije toekomst, hebben we onze website een upgrade gegeven naar een beveiligde HTTPS-site. Omdat we geen data verzamelen van onze bezoekers verandert er voor de lezer verder niets, maar het geeft wel een lekker gevoel ….

 

Het kan zijn dat dit bij een eerste keer bekijken van de site sinds deze beveiliging een kleine vertraging geeft, maar na een keer de pagina te vernieuwen is alles weer even snel te bekijken als voorheen!

 

Een hele bijzondere gebeurtenis…

Een paar dagen geleden reden mijn vrouw en ik door het bos, om wat nieuwe plekjes te ontdekken voor de elandsafari en hopelijk wat wild te spotten. Maar wat we meemaakten was iets dat we nog nooit hadden beleefd!

 

Zoals jullie weten zijn witte elanden erg zeldzaam: in heel Scandinavië wonen er slechts 20-25 stuks, waarvan er ongeveer 15 rondlopen in de Zweedse provincie Värmland. Nu hebben we in het verleden al flink wat succes gehad op de safaris met het spotten van deze geweldige dieren. Maar elke keer dat we een witte eland spotten, zagen we er óf ééntje alleen in het bos lopen, óf in combinatie met één of meerdere bruine ‘normale’ elanden.

 

Op deze avond zag Mirjam ineens in haar ooghoek iets wit in het bos: Yes! De eerste witte eland van deze zomer! We reden voorzichtig naar het jonge mannetje toe, en omdat hij zo rustig reageerde durfden we zelfs uit te stappen (niet omdat hij ons misschien aan zou vallen, maar omdat we vinden dat je wild met respect moet behandelen en zoveel mogelijk onverstoord moet laten). Terwijl we foto’s aan het maken waren, hoorden we ineens wat geruis in de struiken op ongeveer 10 meter afstand. We konden onze ogen niet geloven! Daar stond een tweede mannetje, óók zo wit als sneeuw! Hoe zeldzaam is het om tegelijkertijd meer dan 10% van de hele populatie witte elanden te zien! Dit is iets dat al jaren niet is voorgekomen in de provincie, en wij hadden het voorrecht om het mee te maken! Ik voel me een gezegend mens!!