Onze webwinkel is online!

Zoals wel bekend is bij iedereen die onze website heeft bezocht, kunnen we sportvisexcursies en motortoertochten aanbieden die we zelfs helemaal op maat kunnen maken naar alle wensen van de gasten. Maarrr… we hebben onlangs ook gemerkt dat er veel mensen zijn die liever zelf op pad gaan, en niet zitten te wachten op dat ‘volledig verzorgde’.

 

Natuurlijk is dat ieders eigen keuze, en dat respecteren wij vanzelfsprekend. Maar we kunnen ons voorstellen dat ook deze mensen wel wat hulp kunnen gebruiken. Er gaat namelijk een enorme hoeveelheid tijd en moeite zitten in het uitzoeken van mooie visstekken of motorroutes. Daar komt nog eens bij dat een groot deel van die tijd niet plaats kan vinden in de voorbereidingsfase, maar dat deze besteed moet worden tijdens de vakantie zelf. En dat is toch zonde van je kostbare vakantietijd? En laten we het nog even niet hebben over de beperkte bronnen waar deze informatie kan worden vergaard, of over de wegomstandigheden die toch nét even anders waren dan er op de kaart of op Google Maps te zien was…

 

Om deze mensen toch goed op weg te helpen, hebben we een webwinkel geopend op onze site, waarin een aantal e-boeken te vinden zijn die precies die informatie bevatten die je nergens anders kunt vinden, en die we zelf in de loop der jaren uit eigen ervaringen hebben opgebouwd. Mooie selecties van geweldige sportvislocaties, goede routebeschrijvingen, praktische informatie, en downloadbare routes voor de meest gangbare navigatiesystemen… Kortom: alle informatie al voor je verzameld, terwijl het je zelf geen vakantietijd kost.

 

Momenteel is het aanbod nog iets beperkt, maar dat gaat in de komende dagen zeer snel veranderen. Wil je weten wat er al voor jou klaarstaat, kijk dan snel in de webwinkel. En wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten die er aan gaan komen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

 

We zijn erg benieuwd wat jullie van dit initiatief vinden! Laat als je wilt dan een reactie achter onder het knopje “Reacties” onder dit artikel. Alvast hartelijk dank, en tot snel!