Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zodra je je inschrijft hiervoor, krijg je van ons het handige e-book “10 Trips en Tips voor een onvergetelijke vakantie” kado! Deze gids staat vol met leuke uitjes en handige tips met betrekking tot apotheken, supermarkten en andere praktische dingetjes hier in de regio.

 

Met onze nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden over bijzondere aanbiedingen of nieuwtjes met betrekking tot onze activiteiten en de regio.

 

Klik hier of op het plaatje om je aan te melden!

 

10 Trips cover 3d

4 gedachtes aan “Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 1. Hendrik Overeem

  Zou graag op de hoogte willen blijven met de wel en wee van jullie , vooral de nieuwsbrief en jullie vakantie tips omdat we zelf een

  huis bezitten in varmland bij Eksharad willen we meer zien van de natuur en omgeving.

  1. Yvo van Rawhides' Auteur van bericht

   Hallo Hendrik,

   Ik zie dat je je al hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, super! Hopelijk mogen we je komende zomer op één van onze activiteiten verwelkomen, of komen we elkaar tegen bij de evenementen in de regio!

   Met vriendelijke groet,

   Yvo

 2. Dirk

  Beste Yvo,

  Hartelijk dank voor de e-books, heb je ook info over winter activiteiten (alles behalve ski )

  Vriendelijke groet

  Dirk

  1. Yvo van Rawhides' Auteur van bericht

   Hallo Dirk,
   Hopelijk heb je veel leesplezier aan de e-books! Ik doe zelf momenteel niet veel qua winteractiviteiten, maar als je op de website http://www.Branas.se kijkt, zal je daar ook al de nodige activiteiten vinden naast het skiën. En voor een mooie sneeuwscootertocht kan je terecht bij Arjen en Liesbeth: http://www.Quadsafarisweden.com . Mocht je op zoek zijn naar een compleet activiteitenpakket, dan kan ik je daar natuurlijk bij helpen. Stuur in dat geval een mailtje, dat is wat makkelijker.
   Snel tot ziens!